Kaupasta ei löytynyt kotimaisia vadelmia, joten käytin
niiden tilalla tällä kertaa mustaherukoita. Annoskoko saisi olla hiukan
pienempi, puoletkin riittäisi. Ja suklaakeksit saisivat olla tosi suklaisia.
Mutta ihan hyvä jälkkäri. Ja ainakin näyttävän näköinen.
Ainekset (4 annosta):
2 dl kermaa
300 g Philadelphia-tuorejuustoa
½ dl kermaviiliä
1 ½ dl mustikoita
½ dl sokeria + 1 rkl kermavaahtoon
1 ½ dl vadelmia
2 ½ dl viipaloituja mansikoita
2 ½ dl murskattuja suklaakeksejä (esim. Dominoita, joista on
sisus poistettu)
vaniljasokeria
Sekoita tuorejuusto, 1 dl kermaa ja kermaviili tasaiseksi ja
notkeaksi.
Soseuta mustikat ja puolet sokerista tasaiseksi
yleiskoneessa. Sekoita joukkoon puolet juustoseoksesta.
Soseuta vadelmat ja loput sokerista tasaiseksi. Sekoita
joukkoon loput juustoseoksesta.
Murskaa suklaakeksit.
Jaa mansikat jälkiruokamaljojen pohjalle, säästä muutama
viipale koristeluun. Lusikoi päälle kerroksittain mustikka-juustoseos,
murskatut suklaakeksit ja lopuksi vadelma-juustoseos. Peitä tuorekelmulla ja
laita viileään kiinteytymään vähintään tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti