tiistai 1. joulukuuta 2015

Makaronilaatikko

Vanha kunnon makaronilaatikko ei petä koskaan. Maistuu ketsupin kanssa ja ilman, isoille ja pienille.



Ainekset:
2 pss (800 g) makaronia
nokare Oivariinia
2 sipulia
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1200 g jauhelihaa
2 lihaliemikuutiota

Munamaito:
3 munaa
7 dl maitoa
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria

Keitä makaronit lähes kypsiksi.

Sulata uuninkestävässä kasarissa nokare Oivariinia ja kuullota sipulit. Mausta kuullottamisen aluksi suolalla ja sokerilla. Kun sipulit ovat pehmenneet, lisää kasariin jauheliha ja lihaliemikuutiot. Paista kypsäksi.

Valmista jauhelihan kypsyessä munamaito. Vispaa kulhossa kevyesti sekaisin kananmunat ja maito. Mausta paprikajauheella, suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita jauheliha ja makaroni hyvin keskenään. Kaada lopuksi sekaan munamaito. Paista 225 asteessa kannen alla n. 50 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti