Vanha kunnon makaronilaatikko ei petä koskaan. Maistuu
ketsupin kanssa ja ilman, isoille ja pienille.
Ainekset:
2 pss (800 g) makaronia
nokare Oivariinia
2 sipulia
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
1200 g jauhelihaa
2 lihaliemikuutiota
Munamaito:
3 munaa
7 dl maitoa
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
Keitä makaronit lähes kypsiksi.
Sulata uuninkestävässä kasarissa nokare Oivariinia ja
kuullota sipulit. Mausta kuullottamisen aluksi suolalla ja sokerilla. Kun
sipulit ovat pehmenneet, lisää kasariin jauheliha ja lihaliemikuutiot. Paista
kypsäksi.
Valmista jauhelihan kypsyessä munamaito. Vispaa kulhossa
kevyesti sekaisin kananmunat ja maito. Mausta paprikajauheella, suolalla ja
mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti