sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Mustikka-ruisvispipuuro

Aivan mielettömän hyvää puuroa. Sekä ruis että mustikka pääsevät makuina hyvin esille. Suosittelen ehdottomasti lämmittämään valmista puuroa mikrossa ja lisäämään päälle vielä tilkan maitoa.



Ainekset:
1 l vettä
5 dl ruisjauhoja
5 dl mustikoita
2 dl sokeria
½ tl suolaa

Kiehauta vesi. Ota kattila liedeltä. Sekoita joukkoon ruisjauhot.

Lisää mustikat, sokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi.

Anna puuron turvota kattilassa kannen alla vähintään 2 tuntia tai seuraavaan aamuun. Pidä kattila viileässä.

Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella, n. 8 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti