tiistai 3. tammikuuta 2017

Pastaa ja Crème Ninon –keittoa

Tosi hyvää soppaa. Pakasteherneistä tehty keitto on kivan väristä ja tuoreen makuista. Ja pekoni tietysti sopii ihan mihin tahansa.



Ainekset:
2 dl pastaa
170 g pekonia
2 salottisipulia
500 g pakasteherneitä
1 dl kermaa
5 dl kanalientä
suolaa
pippuria

Kuori ja hienonna salottisipuli. Keitä kermaa, kanalientä ja sipulia hiljalleen n. 5 minuuttia. Lisää joukkoon herneet ja kiehauta. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta hyvin ja lisää pasta keittoon.

Kuutioi pekoni ja paista kuutiot rapeiksi paistinpannussa. Kaada talouspaperille ja anna liian rasvan imeytyä. Koristele annokset pekonikuutioilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti