lauantai 28. tammikuuta 2017

Persimon-raejuustosalaatti

En voi olla käyttämättä persimonia salaateissa, kun olen sen kerran löytänyt. Se tuo aivan ihanaa makeutta salaattiin kuin salaattiin.



Ainekset:
100 g jääsalaattia
2 pienehköä punasipulia
170 g salaattisekoitusta (rucola, punainen pikkusalaatti, pinaatti)
350 g eri värisiä kirsikkatomaatteja
1 kurkku
1 paprika
3 persimonia
400 g raejuustoa
200 g munajuustoa
3 kananmunan keltuaista

Kuori ja pilko kaikki kasvikset ja sekoita ne yhteen. Kaada sitten päälle raejuusto ja sekoita vielä hiukan.

Kuutioi munajuusto ja paahda kuutiot kuumalla, kuivalla pannulla. Ripottele kuutiot salaatin pinnalle. Paista samalla pannulla munankeltuaiset. Pilko keltuaiset pieniksi paloiksi ja ripottele salaatin päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti